Ruff-Kiss Ágnes kommunikációs tréner
Szia!

Ruff-Kiss Ágnes vagyok

2009 óta tartok egyéni és csoportos beszédtechnika, kommunikációs tréningeket szakértőknek, menedzsereknek, közép- és felsővezetőknek, riportereknek, színészeknek, közszereplőknek, sportolóknak, és mindazoknak, akik használják a hangjukat munkájuk során, vagy csak fontos számukra a tiszta, érthető beszéd.

Hátterem

Egyetemi alap- és mesterszakos gyógypedagógus-logopédus, gyógypedagógiai terápia, dráma- és színházpedagógia végzettségekkel kezdtem szakmai utam.

Kezdetek

Dolgoztam a Down Alapítványnál, pedagógiai szakszolgálatban, gimnáziumi drámatagozaton és jelenleg is a Színház- és Filmművészeti Egyetemen oktatok beszédtechnikát.

Úton

Egyetemi oktatói tevékenységem mellett vállalati tréningek, közép- és felsővezetői felkészítések kerültek előtérbe. A DrPrezi kommunikációs szakértő csapat tagja vagyok.

BeszédErő

Szakmai módszereim, eszközeim alapján, egyéni és csoportos fejlesztéseket tartok azoknak, akik személyes és szakmai indíttatásból fejleszteni szeretnék kommunikációjukat.

Közös élmények

Talán Te is átélted, megfogalmaztad már…

Beszédtudatosság

… hogy a beszéded közben a hangterjedelmed olykor beszűkül, érzésre kicsúszik alólad a talaj és hangerőt veszítve egyre bizonytalanabbnak érzed magad percről percre.

Önismeret

… hogy mennyivel jobb lenne jobban ismerni önmagadat. Ehhez szükség volna valakire, aki szakmai szemmel, egy másik perspektívából, kívülről lát téged. Az önreflexió és a külső visszajelzés támogat ebben a folyamatban.

Önbizalom

… hogy a kínos és megszégyenítő helyzetek, az alkalmatlanság érzése helyett mennyivel pezsdítőbb volna határozottan, emlékezetesen és mindig érthetően képviselni az üzenetedet, érdekeidet és elképzeléseidet.

Lámpaláz

… hogy miért van az, hogy beszéded közben eluralkodik rajtad a félelem és a gyakorlatlanság érzése, ami sűrű ködként vonhatja körbe a valódi tudásodat.

Légy meggyőző!

A kommunikációd összhatása kifejez Téged

A kommunikáció gondolataid, üzeneteid, személyiséged, érzelmeid és belső világod tolmácsolója.

  • Érvényesülés: A kommunikáció társadalmunk gerince. Lehetővé teszi, hogy kapcsolatokat alakítsunk ki, befolyásoljuk a döntéseket, motiváljunk, előidézzük a változást. Ha nem lépünk szintet a kommunikációs készségek területén, akkor a várt fejlődés, előrelépés sem következik majd be.
  • Összhang: A jobb kommunikáció jobb önbizalmat és minőségi emberi kapcsolódásokat eredményez. A hangnem, a testbeszéd, a mimika hatalmas szerepet játszik a kommunikációnkban.
  • Siker: Hatékony kommunikációs készségek nélkül a karrierfejlődés és üzleti siker korlátozott. A megfelelő kommunikáció segít a munkahelyi, vállalati projektek vezetésében, az ötletek hatékony közvetítésében és a csapatok közötti együttműködés elősegítésében.
  • Naprakészség: A digitális korban a közösségi média és az online kommunikáció is fontos. A jó kommunikáció online platformokon segíthet az üzenetek hatékony közvetítésében és az online közösségek építésében.
  • Hatékonyság: A jó kommunikáció segít meggyőzni másokat az álláspontodról és érveidről. Ez kulcsfontosságú lehet üzleti tárgyalásoknál, prezentációknál és még a magánéletben is.

Karizmatikus személyiség

A hatásos kommunikáció nem csupán a szavakról szól, hanem az összhangról, a hatékonyságról és az önbizalomról is.

Google vélemények

Rólam írtátok

Nagyszerű tapasztalat és kifejezetten ajánlott azoknak akik szeretnének megszólalni, de nem tudnak. Itt biztosan sikerülni fog, mert rengeteg segítséget kapsz. Nagyon barátságos a légkör és mindig vidáman és jobb beszédtudással térsz haza az óráról.

Google logo

Juhász Dávid

Ági az első perctől kezdve nyitott és kedves! Az óráin különféle érdekes és hasznos gyakorlatokkal dolgozunk, figyelembe veszi az egyén igényeit és azok szerint szabja személyre a feladatokat is.

Google logo

Kerekes Péter

Több mint egy évet dolgoztam Ágival együtt. Fantasztikus órákat tartott, rengeteg gyakorlással, jó hangulatú beszélgetésekkel. Nemcsak beszédtechnikában segített, de több előadásomra ő készített fel. Örömmel ajánlgatom őt azóta is minden ismerősömnek.

Google logo

Kákonyi Anett

Ágit van szerencsém több, mint 10 éve ismerni. A beszéd, a kommunikáció, a szép kiejtés fontossága mindig is kiemelt szerepet töltött be az életében. Inspiráló ember és szakember, aki nagyon igényes a munkájára és a kapcsolataira. Naprakész és folyton megújuló szakértelme mellett igazi csapatjátékos: együttműködő, segítőkész és lelkiismeretes. Az, hogy a szenzációs humora természetes könnyedséggel kúszik be a mindennapjaiba, így a tréningjeibe, csak hab a tortán.

Google logo

Balázs-Égel Andrea

Szívből ajánlom Ági beszédtechnika óráit akár egyéni, akár csoportos tanulásról legyen szó. Ági kedves, türelmes, de ugyanakkor következetes is egyben. A beszédtechnikát receptre írnám fel mindenkinek legyen az előadó, vezető, értékesítő vágy bárki akinek fontos a fejlődés, a szép beszéd, és nem utolsó sorban egy kis önbizalom növelés. Köszönök mindent Ági, még biztosan találkozunk.

Google logo

Tóth Réka

Volt szerencsém együtt dolgozni Ágival a beszédtechnikám fejlesztése okán. Nagyon pozitív a véleményem a munkamódszereiről, kiváló irodalmi példákkal színesítette az anyagot, mely így meg érdekesebb és hatékonyabb volt!

Google logo

Póka Viktor

Több mint 10 éve ismertem meg Ágit, aki a logopédia szakra való felkészülésben segített nekem. Szerencsére azóta is van lehetőségem követni a karrierjét, és szakmailag valamint emberileg is kiválónak tartom. Szívből ajánlom mindenkinek, aki a beszédjén,a karizmáján és az előadói képességein szeretne csiszolni.

Google logo

Baloghy Krisztina

Az egyéni és csoportos órák is nagyon oldott hangulatban telnek, miközben kihívást jelentő, egyénre szabott, fejlesztő gyakorlatok végzünk. Szembe tűnő változásokat hozott ki belőlem és sokat tanultam

Google logo

Pálóczi Dóra

Nagyon élveztem a közös munkát Ágival. Az órák nagyon jó hangulatban teltek, ami azonnal oldotta a hangulatot és megkönnyítette a gyakorlatokat. Ágitól mindig nagyon hasznos visszajelzést kaptam és minden órára személyre szabott gyakorlófeladatokat készített nekem. Mindenkinek bátran ajánlom.

Google logo

Mateusz Baczkowski

Egy 10 alkalmas képzésen vettem részt Áginál. Nagyon tetszett, Ági mindig segítőkész volt, rugalmasan alkalmazkodott az igényeimhez. Jó szívvel ajánlom másoknak is!

Google logo

Farkas Áron

Szakmai együttműködések

Akikkel együtt dolgoztam

Bosch logo
OTP logo
Roche logo
Telekom logo
Corvinus logo
Onlife logo
Bonafarm logo
GVH logo
Szerencsejáték logo
BKK logo
Groupama logo
MVM logo
DrPrezi logo
Digital Hungary logo
Rossmann logo
Nottevit logo
Yep logo
Nem azért, de podcast logo
FEJLŐDÉS

Az érvényesülés motorja.

Minden karizmatikus kommunikátor valahol elkezdte. Legyen ez a kezdet számodra. Jelentkezz még ma!